Rijschool JIN

Lees hier alles over het behalen van je theorie examen

Starten met theorie voor je autorijbewijs mag, volgens de nieuwe regels van het 2ToDrive concept al op 16-jarige leeftijd. Heb je je theorie behaald? Dan blijft het certificaat 1,5 jaar geldig. Je moet dus binnen deze tijd je praktijkexamen hebben behaald.

Theoretisch examen

Het is mogelijk om het theoretisch examen zelf te boeken via de officiële website van het CBR. Bij het reserveren heb je de optie om te betalen via iDeal en kun je gebruikmaken van DigiD. Het examencentrum van het CBR in Breda is gesitueerd op Heerbaan 4, Breda.

Bij het afleggen van het theoretisch examen dien je een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Indien je het examen succesvol afrondt, blijft het theoriecertificaat gedurende 1,5 jaar geldig. Binnen deze geldigheidsduur van het autotheoriecertificaat word je toegestaan om deel te nemen aan het praktisch examen, zoals erkend door het CBR

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen die onze rijschool te bieden heeft? Of sta je te popelen om van start te gaan? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ontdek hoe wij jou optimaal kunnen voorbereiden op je theorie-examen en krijg inzicht in wat het examen precies inhoudt. We staan voor je klaar!

Contact

Ik kom graag lessen

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kies voor Rijschool JIN

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor een proefles!

  • Leukste rijschool van Oosterhout en omgeving
  • Examen garantie
  • 100% Klanttevredenheid
  • 23 jaar ervaring